-37%

Pastrues Me Vakum Per pikat e zeza

Krahasoni

1,500 Lekë 2,380 Lekë

Pastrues Me Vakum Per pikat e zeza

PERSHKRIM:

Tre mënyra thithjeje (Versioni standard dhe versioni i përmirësimit):
Vaj: Thithje e shkallës së ulët, kjo mënyrë është e përshtatshme për pjesët delikate.
Neutral: Thithja e shkallës së lartë, kjo mënyrë është e përshtatshme për heqjen e pikave të zeza.
Tharje: Thithja e shkallës së mesme, kjo mënyrë është e përshtatshme për të hequr papastërtitë e forta.

Gjashtë koka thithëse (Versioni standard dhe versioni i përmirësimit):
Mikrokokë, kokë vrime të madhe, kokë vrime të vogël, kokë vrime mesatare, kokë mini vrime, kokë vrime ovale

Tre mënyra të lehta (versioni i azhurnimit):
Modaliteti i dritës së kuqe: Ky modalitet i dritës përdoret për të sterilizuar dhe ndihmuar në rritjen e kolagjenit.
Modaliteti i dritës blu: Ky modalitet i dritës përdoret për të përmirësuar aknet dhe puçrrat, për të shtrënguar rrudhat e varura.
Modaliteti i dritës së gjelbër: Ky modalitet i dritës përdoret për të aktivizuar lëkurën, për të riparuar dhe për të ndjerë lëkurën.

Ekrani i ekranit HD (versioni i përditësuar):
Instrumenti elektrik i pastrimit i versionit të përmirësuar është projektuar me ekran ekran HD, i cili mund të tregojë treguesin e karikimit dhe treguesin e ngrohjes.

Dizajni special (versioni i përditësuar):
Instrumenti elektrik i pastrimit i versionit të përmirësuar mund të përdoret për të importuar thelbin, thelbi mund të importohet në fund të muskujve përmes ngrohjes me temperaturë konstante 45 ℃ dhe forcës magnetike mikron.

Ngarkimi USB (Versioni standard dhe versioni i përditësimit):
Mund të karikohet përmes kabllit USB, i cili mund të mundësohet nga power bank, kompjuteri, koka e karikimit dhe pajisje të tjera.

Specifikimet:
Materiali: ABS+ Komponentët elektrikë
Karakteristikat: E thjeshtë, praktike, shumëfunksionale, e lehtë për t’u përdorur dhe mbajtur
Furnizimi me energji elektrike: Karikimi me USB
Fuqia hyrëse (Versioni standard): 2,5 W
Tensioni (Versioni standard): 3.7 V
Koha e karikimit (Versioni standard): 90 min
Kapaciteti i baterisë (versioni i përmirësuar): 500 mAh
Lloji: Versioni standard/Versioni i përditësimit
Ngjyra: rozë e artë/e zezë

Përmbajtja e paketës:
1* Instrument elektrik pastrimi+ 1* kabllo USB

SKU: 25837743 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close