Pastrues i Kallove Per Kembe Te Bukura 70039-UD

3,486 Lekë

Pastrues i kallove per kembe te bukura 70039-UD

PERSHKRIMI:

Heqesi i kalllove DSP 70039 kallot jane nje problem shqetesues per shume njerez.

Keto shtresa te trasha dhe te forta te lekures se vdekur formohen kryesisht ne duar dhe ne kembe.

Kallot ne shputat e kembeve jane te medha dhe me te veshtira per tu hequr por me kete makineri ju do ta keni shume te lehte ti hiqni ato dhe te ndjen nje rehati ne kembet tuaja.

Me kete produkt ju mund te keni kembe te bukura, te pastra dhe pa kallo pa asnje lloji demtimi

Hiqen ne menyre te menjehereshme pa asnje lloj dhimbje

Kallot mund te zhduken lehte me heqesin e kallove

Ka nje energji 3W dhe nje tension 220-240V, me frekuence 50Hz

SKU: 21111323 Category: Tag:

SHOPPING CART

close