Pasqyrë 3D tualeti LED, 80×60 cm, ndezja/fikja me sensor 222136

 

  • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
  • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
  • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
  • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
  • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

20,500 Lekë

Pasqyrë 3D tualeti LED, 80×60 cm, ndezja/fikja me sensor 222136

PERSHKRIMI:

Kjo pasqyrë pa kornizë i shton veçantinë ambientit të shtëpisë suaj. Në brendësi të saj është integruar ndriçimi LED i cili i shton funsionalitet kësaj pasqyre. Paketimi përfshin të gjithë elementët e nevojshëm për montim të thjeshtë dhe të shpejtë.

  • Gjatesia (cm) : 80 cm
  • Gjerësia (cm) : 60 cm
  • Tipi : Paqyre LED
Pasqyre 3D tualeti LED 80x60 cm ndezjafikja me sensor 222136 1 Pasqyre 3D tualeti LED 80x60 cm ndezjafikja me sensor 222136 2

SHOPPING CART

close