Mekanizem kasete”Impuls 280″ pa galixhand-282.350.KD.1 24678

 

 • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
 • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
 • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
 • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
 • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

7,070 Lekë

Mekanizem kasete”Impuls 280″ pa galixhand-282.350.KD.1 24678

PERSHKRIMI:

Mekanizmi i kasetes “Impuls 280″ realizon sistemin e plotë të qarkullimit të ujit në kasetë.Diametri I shkarkimit është 2” ndërsa lartësia varion nga 31.5 deri në 45.5 cm.Ky mekanizëm përmban dhe butonin e shkarkimit me diametër 38mm.Niveli maksimal I ujit në kasetë duhet të jetë 30 cm(lartësi e ndryshueshme

 • Lloji artikullit : Mekanizëm kasete
 • Marka : Geberit
 • Materiali : Plastikë
 • Shkarkimi : 2”
 • Lartësia : 31.5-45.5 cm
 • Diametri (cm) : 3.8
 • Niveli maksimal i ujit (cm) : 30
 • Tipi : Impuls 280
 • Numri i Modelit : 282.350.KD.1

SHOPPING CART

close