Maskë noti për të rritur, plastike / silikon, masa L – XL 790095-M

Availability:

Out of stock

6,286 Lekë

Out of stock

Maskë noti për të rritur, plastike / silikon, masa L – XL 790095-M

PERSHKRIMI:

Maskë noti për të rritur, masa L/XL, me strukturë të përbërë prej materiali plastik dhe material silikoni të butë, i cili lejon që maska të përputhet me formën e kokës dhe të balancojë presionin e ushtruar nga uji gjatë zhytjes.

Maska është e pajisur me syze me ngjyrë, prej materiali polikarbonati, dhe me një sistem respirimi me dy tuba të ndarë për hundën dhe gojën, të cilët lejojnë një frymëmarrje normale edhe nën ujë.

Materiali përbërës është rezistent ndaj ujit dhe mund të pastrohet me lehtësi.

Ky produkt është i përshtatshëm për përdorim në një thellësi nga 1 deri në 2 metra.

  • Materiali : Plastike / silikon
  • Ngjyra : Ngjyra të ndryshme
  • Masa : L – XL

 

SKU: 31483966 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close