Manikotë WC- je ekscentrike, Dia.110×255 mm, 8432PP11C0 24691

 

 • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
 • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
 • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
 • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
 • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

924 Lekë

Manikotë WC- je ekscentrike, Dia.110×255 mm, 8432PP11C0 24691

PERSHKRIMI:

Manikota e WC- së është elementi kryesor i cili realizon shkarkimin e ujërave. Materiali përbërës i manikotës është PP (polipropilen) + elastomer i cili ofron rezistencë të lartë ndaj kimikateve dhe veti të`shkëlqyera izoluese. Gjatësia e manikotës është 255 mm me një diametër shkarkimi 110 mm dhe jashtëqendërsi 20 mm. Manikota ekscentrike’ BONOMINI ka një sistem instalimi të thjeshtë dhe montohet lehtësisht.

 • Lloji artikullit : Manikotë WC ekscentrike
 • Marka : Bonomini
 • Materiali : PP(polipropilen)
 • Gjatesia (cm) : 25.5
 • Diametri (cm) : 11
 • Shkarkimi : N-100mm
 • Jashtëqendërsia (cm) : 2
 • Numri i Modelit : 8432PP11C0

SHOPPING CART

close