Lopata këmbe për not, plastike, përmasë e rregullueshëm, nr 37.5 – 41 790096-M

2,786 Lekë

Lopata këmbe për not, plastike, përmasë e rregullueshëm, nr 37.5 – 41 790096-M

 

PERSHKRIMI :

Lopata për zhytje, masa 5.5-8 sipas standartit amerikan dhe 37.5-41 sipas standartit europian, me strukturë të përbërë prej materiali plastik dhe material silikoni të butë pa përmbajtje lateksi, me përmasa 54x22x14 cm, në ngjyra të ndryshme.

Materiali përbërës lejon që lopatat të përputhen lehtësisht me formën dhe madhësinë e këmbës.

Struktura fleksibël e lopatave lejon më tepër shpejtësi gjatë notit dhe zhytjes.

Lopatat janë të pajisura me një shtresë gome në pjesën e poshtme të tyre, e cila parandalon rrëshkitjen gjatë ecjes në tokë. Paketimi përmban gjithashtu një çantë për mbajtjen dhe transportimin e lopatave.

SKU: 84228811 Category:

SHOPPING CART

close