fbpx

Lodra Per Femije Baby Alive Martina

3,700 Lekë

Lodra Per Femije Baby Alive Martina P-B

PERSHKRIMI:

Baby Alive i kthen momentet e vërteta të nënës dhe babit në një botë loje magjike.

Të vegjlit do të provojnë nga dora e tyre  se si është të jesh prind: ata do të jenë të ngazëllyer, të kënaqur dhe të befasuar nga të gjitha mënyrat se si mund të ushqejnë fëmijën e tyre!

Me pajisje të bazuara në temën e secilit fëmijë, ata mund të ushqehen me një shishe, të ndryshojnë pelena dhe të krijojnë aventura realiste për të marrë pjesë me fëmijën e tyre!

Me kukulla Baby Alive, fëmijët marrin mundësinë të ushqehen dhe të kujdesen për gjithcka të tyre.

Dhe ata do të duan çdo moment.

SKU: 55331567 Category: Tags: , ,

SHOPPING CART

close