fbpx
,

Liber Me Ngjyrosje   P-B

1,800 Lekë

Liber Me Ngjyrosje   P-B

PERSHKRIMI :

Ky libër super i butë i tekstilit merret me stinët dhe karakteristikat e tyre dhe numrat e parë, për mësim argëtues dhe shoqërim logjik!

Mbushni shënuesin e furnizuar me ujë dhe sapo fëmija juaj të fillojë të ngjyrosë elementët e bardhë në libër, ngjyrat do të shfaqen në mënyrë magjike!

Dhe sapo uji të thahet, ngjyrat do të zhduken dhe libri do të jetë gati të ngjyroset përsëri!

 

SKU: 23365492 Categories: , Tag:

SHOPPING CART

close