Kuti magazinimi, ROUTE 66, polipropilen, transparente, 56.5x39xH18 cm 25888-M

 

 • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
 • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
 • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
 • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
 • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

1,850 Lekë

Kuti magazinimi, ROUTE 66, polipropilen, transparente, 56.5x39xH18 cm 25888-M

PERSHKRIMIi:

Risi, prakticitet dhe kursim.

Të gjitha në kutinë e magazinimit që nuk është vetëm një kuti e dobishme, por një sistem praktik dhe i plotë dekorativ.

Kutia me imazhe nga Route 66 shumë praktike, e gjerë dhe funksionale, përdoret për vendosjen e objekteve të ndryshme, nga lojrat te veshjet.

Shumë i dobishëm në shtëpi, bodrume, ballkone, garazhe dhe kopshte.

 • Materiali : Polipropilen
 • Ngjyra : Transparente
 • Kapak : Po
 • Dorezë : Po
 • Gjerësia : 56.5 cm
 • Thellësia : 39 cm
 • Lartësia : 18 cm
 • Kapaciteti : n/a

 

SHOPPING CART

close