Kosh Gri “Storage” me permasa 18X11cm

559 Lekë

Kosh Gri “Storage” me permasa 18X11cm 1180833-J

PERSHKRIMI :

Kosh material cope dhe shume organizues ne shtepi
Kapacitet mbajtes 2 litra

SKU: 56625766 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close