Qeruese Ananasi material Inoxi

Krahasoni

400 Lekë

Qeruese Ananasi Material Inoxi -Fi

PERSHKRIMI:

Materiali çelik inox.
Ngjyra Argjend.
Materiali i tehut çelik inox.
Marka Mezon.
Dimensionet e artikullit  8cm x 5cm x 4cm.
Gjatësia e tehut 4cm.
Rreth këtij artikulli:
Komponentët e përfshirë: 1 copë.
Materiali i Trupit: Stainless Steel, Blade Lloji i materialit: Stainless Steel.
A është i sigurt në lavastovilje: Jo.
Dimensioni i artikullit: 20cm X 4cm X 4cm.
Karakteristikë e veçantë: E shpejtë dhe e lehtë.

 

SKU: 29795529 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close