Komardare PVC, e verdhe, Ø 80 cm 110360

790 Lekë

Komardare , PVC, Ø 80 cm

PERSHKRIMI:

Sezoni i plazhit është më i bukuri për të gjithë, po ashtu edhe për fëmijët të cilët gëzojnë çdo moment të tij. Për t’i dhënë më shumë kënaqësi dhe siguri, kjo komardare plot ngjyra dhe me formë rrethore, me diametër 60cm dhe me një material të butë plastik, do t’ju ndihmojë ju dhe fëmijën tuaj te zbaviteni pa masë. Eshtë e lehtë në përdorim dhe një blerje e zgjuar.

  • Materiali : PVC
  • Ngjyra : Mikse
  • Diametri : 80 cm
Komardare PVC 3

SHOPPING CART

close