Pishinë për fëmijë, PVC, mikse,Ø 86 cm 110475

990 Lekë

Pishinë për fëmijë, PVC, mikse,Ø 86 cm

PERSHKRIMI:

Sezoni i plazhit është më i bukuri për të gjithë, po ashtu edhe për fëmijët të cilët gëzojnë çdo moment të tij. Për t’i dhënë më shumë kënaqësi dhe siguri, kjo komardare plot ngjyra dhe me forme rrothore, dhe me një material të butë plastik, do t’ju ndihmojë ju dhe fëmijën tuaj te zbaviteni pa masë. Eshtë e lehtë në përdorim dhe një blerje e zgjuar.

  • Materiali : PVC
  • Ngjyra : Mikse
  • Diametri : 86 cm
Pishine per femije PVC mikseO 86 cm 1 Pishine per femije PVC mikseO 86 cm 2 Pishine per femije PVC mikseO 86 cm 3

SHOPPING CART

close