Komardare me personazh mjelme, PVC, mikse, 81 x 55 cm 110314

790 Lekë

Komardare me personazh mjelme, PVC, mikse, 81 x 55 cm

PERSHKRIMI:

Sezoni i plazhit është më i bukuri për të gjithë, po ashtu edhe për fëmijët të cilët gëzojnë çdo moment të tij. Për t’i dhënë më shumë kënaqësi dhe siguri, kjo komardare plot ngjyra dhe me formë personazhes te dashur per femijet, dhe me një material të butë plastik, do t’ju ndihmojë ju dhe fëmijën tuaj te zbaviteni pa masë. Eshtë e lehtë në përdorim dhe një blerje e zgjuar.

  • Materiali : PVC
  • Ngjyra : E bardhë
  • Gjatësia : 32″
  • Gjerësia : 22″

Komardare me personazh mjelme Komardare me personazh mjelme 2

SHOPPING CART

close