Johnnie Walker Blue Label 70 CL 270103

19,550 Lekë

Johnnie Walker Blue Label 70 CL 270103

PERSHKRIMI:

Nuk ndiheni alkoolike, asgje te vecante ne arome, eshte e shijshme por shume e thjeshte.

Embelsia dhe mprehtesia e specit te kajenes ndihen menjeher por shpejt zevendesohen nga shija e lehte e mjaltit te vjeter.

Kujdes: Sipas legjislacionit shqiptar ky produkt nuk lejohet te konsumohet nga personat qe nuk kane mbushur moshen 18 vjec.

  • Volumi : 70 cl
  • Përqindja (%) e alkoolit : 40 %

 

Kategori: Etiketa: ,

SHOPPING CART

close