Whisky, Chivas Regal 12 vjeçare, 1 lt, 40.0% Vol 270151

3,250 Lekë

Whisky, Chivas Regal 12 vjeçare, 1 lt, 40.0% Vol 270151

PPERSHKRIMI:

Ky wiski I rafinuar ka ne perberje bime, mjalte dhe fruta qe I japin nje kthese vertet moderne.

Kujdes: Sipas legjislacionit shqiptar ky produkt nuk lejohet te konsumohet nga personat qe nuk kane mbushur moshen 18 vjec.

  • Volumi : 1.00 lt
  • Përqindja (%) e alkoolit : 40%
Kategori: Etiketa: ,

SHOPPING CART

close