Galixhant kasete vertikal 1/2 F62/plastike. 28328

 

 • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
 • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
 • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
 • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
 • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

952 Lekë

Galixhant kasete vertikal 1/2 F62/plastike. 28328

PERSHKRIMI:

Galixhanti i kasetës “Dost” realizon sistemin e plotë të qarkullimit të ujit në kasetë.Kur arrihet niveli i ujit ky mekanizëm mbyll valvulën që furnizon kasetën.Furnizimi me ujë realizohet vertikalisht me diametër 1/2”.Galixhanti I kasetës ‘’Dost’’ siguron fleksibilitet dhe lehtësi montimi

 • Lloji artikullit : Galixhant kasete
 • Marka : Dost
 • Materiali : Plastikë
 • Lartësi e rregjistrueshme : 1.5-4.5 L
 • Furnizimi me ujë : 1/2-vertikal
 • Modeli : F62
 • Lidhja me tubin fleksibël : Plastikë

SHOPPING CART

close