Furce per Make Up

910 Lekë

Furce per Make Up-BALK

PERSHKRIMI:

Furçe profesionale per Make Up.

Bishti i furçave eshte i perbere nga plastike cilesore.

Vijne ne dy ngjyra blu dhe gold.

 

SKU: 39492751 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close