Tharese Flokesh Profesionale PRITECH

4,746 Lekë

Tharese Flokesh Profesionale PRITECH-UD

PERSHKRIMI:

Modeli NR.: CT-3332

Fuqia: 2200W

Tensioni: 220V-240V

Ngjyra: Vjollce

KARAKTERISTIKAT:

Tharëse flokësh me dizajn të nivelit të lartë Fahsion.

Shfaqja e stilit gjeni veten tuaj.

ABS të nivelit të lartë.

Motor AC me cilësi salloni.

3 shpejtësi dhe 3 cilësime të ngrohjes dhe funksion i shkrepjes së ftohtë.

Fuqia e madhe 2200W.

Fuqia e madhe vetëm 1 minutë flokët e thatë të shpejtë dhe jo kohë.

Rrjedha e avancuar e ajrit dhe teknologjia qeramike për balancimin e nxehtësisë i lë flokët të lëmuar, ndërsa kushtet jonike të kontrollit të frizzës i japin flokëve një përfundim me shkëlqim, pa gërvishtje.

Funksioni i ftohjes dhe nxehtësisë plotëson kërkesat tuaja të ndryshme.

Kushtet jonike të kontrollit të frizzës i japin flokëve një përfundim me shkëlqim, pa gërvishtje.

Materiali kryesor dhe i shkëlqyer, punim delikat dhe i shkëlqyer, dizajn kryesor dhe profesional, stil i mrekullueshëm dhe unik.

Dizajn super cilësor dhe në modë, Mbrojtje e dyfishtë e parandalimit të nxehtësisë me fus dhe termostat.

Eliminon elektricitetin statik dhe brishtësinë, shton lagështi, shkëlqim dhe butësi në flokë, zbut sipërfaqen e flokëve për një pamje shkëlqyese, të mëndafshtë dhe mbyll shtresën e kutikulës për të mbrojtur flokët.

Tharësja arrin të zgjedh ekuilibrin e përsosur midis energjisë së nxehtësisë dhe rrjedhës së ajrit në mënyrë që të sjellë shpejtësi dhe cilësi profesionale të tharjes.

Mbulesa unike e filtrit parandalon qimet dhe papastërtitë në tharësen e flokëve.

 

SKU: 79129911 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close