Tharese Flokesh Philips HPS920/00 TH0604-N

Philips

13,390 Lekë

Tharese Flokesh Philips HPS920/00 TH0604-N

PERSHKRIMI:

Perqendrues ajri: PO
Difuzor: JO
Funksion ionik: PO
Nivelet e temperatures dhe shpejtesise: 2 / 2
Buton per ajer te ftohte: PO
Ean Code: 8710103625520
MARKA: PHILIPS
FUQIA: 2300 W
GARANCIA NORMALE: 24
Marka

Philips

SHOPPING CART

close