Tharese Flokesh Dayson Supersonic HD03 TH0761-N

59,990 Lekë

Tharese Flokesh Dayson Supersonic HD03 TH0761-N

PERSHKRIMI:

MARKA:DYSON

FUQIA:1600 W

Perqendrues ajri:PO

Difuzor:PO

Funksion ionik:PO

Nivelet e temperatures dhe shpejtesise:4

Buton per ajer te ftohte:PO

GARANCIA NORMALE:24

Ean Code:5025155047576

 

Kategori: Etiketë:

SHOPPING CART

close