Shtrydhese Slow Juicer 200W

31,920 Lekë

Shtrydhese Slow Juicer 200W-90422

PERSHKRIMI:

Shrtydhese për lëngje të ftohtë me filtër çeliku perfekt për ekstrakte që ruajnë vitaminat dhe mineralet e frutave dhe perimeve.

Shpejtësia e rrotullimit të dyfishtë prej 47-60 rpm.

Hapje shumë e madhe që lejon futjen e frutave dhe perimeve të plota.

E pajisur me ekran LCD me çelës për ndezje/fikje dhe për zgjedhjen e dy shpejtësive.

Prizë e dyfishtë për lëngjet dhe mbeturinat.

Sistemi i mbylljes së sigurisë që lejon ndezjen e tij vetëm nëse është montuar saktë dhe mbrojtje kundër mbinxehjes.

I heshtur.

Enë e dyfishtë dhe furçë pastrimi të furnizuara.

SKU: 13781352 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close