Shtepi plastike per femije, Pilsan 06195 P-B

43,120 Lekë

Shtepi plastike per femije, Pilsan 06195 P-B

PERSHKRIMI :

Kjo Binjakë Magjike do të inkurajojë të gjitha llojet e lojës imagjinative.

-Kjo Magic Playhouse përmban dritare hapëse dhe 2 hyrje të mëdha para dhe të pasme me dyer të hapura.

-Kulmi përmban ulluqet në të dyja anët e shtëpisë dhe një lukth qendror për ta bërë atë të duket ultra realiste!

-Ekzistojnë edhe 2 vrima ventilimi, një në pjesën e përparme dhe tjetra nga shtëpia, për ta ndaluar atë të nxehet shumë brenda muajve të ngrohtë.

-Kjo shtëpi madje vjen me 2 seksione të rrethimit plastik, kështu që ju mund të krijoni një rrugë të përparme, ose një rrugë prapa.

SKU: 48251885 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close