Set kolovarese dhe rreshqitese Pilsan 06161 P-B

35,000 Lekë

Set kolovarese dhe rreshqitese Pilsan 06161 P-B

PERSHKRIMI :

Fëmijët gjithmonë do të shijojnë kohën e lojës me Swing dhe Slide Set The Elephant Swing!

Ky grup vjen me seksione të ndryshme, të gjitha me lojëra argëtuese dhe interaktive për fëmijët që të argëtohen me një sasi të pafundme!

SKU: 86437561 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close