Piletë dyshemeje, 10×10 cm, POP-UP + sifon 220018

 

 • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
 • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
 • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
 • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
 • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

1,590 Lekë

Piletë dyshemeje, 10×10 cm, POP-UP + sifon 220018

PERSHKRIMI:

Pileta e dyshemesë prej zinku përbëhet nga një sistem mbyllës pop-up. Ky sistem, ndryshe nga ai tradicionali përfshin një mbyllës të fiksuar të vrimes se lavamanit i cili operon mjaft thjeshtë vetëm me një shtypje. Rishtypja e piletës e kthen atë sërisht në pozicionin e saj fillestar duke lënë të hapur vrimën e piletës për drenimin e ujit. Avantazhi i këtyre piletave ka të bëjë me lehtësinë në instalim, mirëmbajtje dhe përdorimin në zonat e pengesa. Materiali përbërës në pjesën e poshtme është ABS dhe polipropilen, ndërsa zgara e sipërme është inoks.

 • Lloji artikullit : Pilete dyshemeje
 • Marka : WASSENBERG
 • Materiali : Pjesëa e poshtme polipropil, pjesa e sipërme është inoks.
 • Diametri (ne dalje) : 50cm
 • Gjatesia (cm) : 10
 • Gjerësia (cm) : 10
 • Ngjyra : Krom
Pilete dyshemeje 10x10 cm POP UP sifon 220018

SHOPPING CART

close