fbpx

Minnie aktivitetet e para per femije

2,300 Lekë

Minnie Aktivitetet e Para per femije P-B

PERSHKRIMI:

Një lodër prej pelushi e ëmbël Baby Minnie me aktivitete të dizajnuara posaçërisht për të vegjlit dhe ngjyra të ndritshme për të stimuluar interesin dhe shikimin e tyre.

Me veshë të butë të shushurimës, një gjëmim, një kërcitje në bark dhe këmbët elastike, kjo lodër e butë do të ndihmojë foshnjat të zhvillojnë aftësitë e tyre ndijore.

Me këmbë plastike dhe një lak të dobishëm për të varur Baby Minnie nga karroca.

SKU: 96286374 Category: Tags: , ,

SHOPPING CART

close