-14%

Mashe Flokesh 5 Ne 1 Hot Air Styler Bellissima

Krahasoni

7,700 Lekë 9,000 Lekë

Mashe Flokesh 5 Ne 1 Hot Air Styler Bellissima My Pro GH18 1100-11726 Imetec

PERSHKRIMI:

Masha 5 në 1 Dry&Style: Shkop modelimi me ajër të nxehtë me 5 aksesorë për të krijuar lehtësisht stile të ndryshme gjatë tharjes.

Veshja qeramike e furçave të rrumbullakëta dhe hekuri për kaçurrela lehtëson shpërndarjen e njëtrajtshme të nxehtësisë dhe lubrifikimin e duhur midis flokëve.

2 kombinime të ventilatorit dhe temperaturës: Për tharje dhe stilim individual.

Niveli i ftohjes: Për të rregulluar modelin e flokëve.

Permasat L x P x L: 20cm x 20cm x 30cm

SHOPPING CART

close