Lodra per femije Robot Hi-Tech P-B

4,540 Lekë

Lodra per femije Robot Hi-Tech P-B

PERSHKRIMI:

Roboti Hi-Tech ka 50 veprime, shprehje, tinguj të programueshëm dhe shumë funksione të tjera.

SKU: 89492938 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close