Lodra Per Femije Nenuco Sunny Doll

7,700 Lekë

Lodra Per Femije Nenuco Sunny Doll P-B

PERSHKRIMI:

Kukull verë për fëmijë që kur është nxehtë faqet e saj i behen te kuqe.

Duhet t’i jepni asaj një pije me shishe për të njomur dhe larguar skuqjet nga faqet e saj.

 

SKU: 87316486 Category: Tags: , ,

SHOPPING CART

close