Lodra Per Femije Mickey Mouse

7,000 Lekë

Lodra Per Femije Mickey Mouse P-B

PERSHKRIMI:

Një Pellush i vogël Mickey cili iu  mëson  se si të bëni  hapat tuaj të parë në botë.

Kjo lodër e këndshme prej pellushi është gjithashtu një qendër veprimtarie me dy çelësa interaktivë për t’i mësuar

fëmijës tuaj numrat dhe vargjet e para të kafshëve në një mënyrë të lehtë dhe tërheqëse.

Foshnja Mickey vërtet zvarritet dhe ndihmon fëmijën tuaj të zhvillojë aftësi të shkëlqyera motorike përmes lojës

imituese

Bërë nga material me cilësi të lartë

SHOPPING CART

close