Lodra per femije Loder Aventurat e Codyt P-B

Krahasoni

6,040 Lekë

Lodra per femije Loder Aventurat e Codyt P-B

PERSHKRIMI :

Nisuni me kapitenin Cody dhe eksploroni botën. Adventures of Cody është lodra e parë e kodimit kushtuar fëmijëve nga 2 vjeç dhe që i shoqëron ata në rritjen e tyre deri në 6 vjec.

-Falë Adventures of Cody, i vogli do të ketë një aleat të rëndësishëm për të zhvilluar të menduarit logjik dhe hapësinor dhe do të njihet me parimet themelore të programimit kompjuterik, një aftësi themelore për të ardhmen e tij. Aeroplani njeh se ku ulet, Chicco’s Adventures of Cody është në gjendje të japë reagime të menjëhershme ose sugjerime se si të përfundojë çdo mision.

-Lodër Evolucionare: fëmija në fakt mund të fillojë me eksplorimin falas të botës nga 2 vjet për të mësuar bazat e kodimit duke filluar nga 5 vjet.
Çdo lojë, një mësim i ri: 70 fakte interesante në lidhje me jetën e kafshëve, foshnjave të tyre dhe kontinenteve.
31 karta misioni për më shumë se 60 aventura: zgjidhni një kartë, më pas skanojeni dhe filloni një mision të ri që do t’ju çojë nëpër botë.
Brenda kutisë: 1 dyshek për lojë të butë (110 x 80 cm), 1 aeroplan bisedues dhe elektronik, 31 letra misioni, 15 karta drejtimi për të planifikuar rrugën përpara ekzekutimit.
-Teknologjia Inovative e Njohjes së Ngjyrave: Adventures of Cody Chicco përmban një teknologji krejt të re që lejon avionin të njohë 31 karta të ndryshme misioni dhe 20 kafshë dhe kontinente përmes softuerit dhe pajisjes për njohjen e ngjyrave.

SKU: 21698331 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close