Loder Kameleon Fisher Price P-B

1,430 Lekë

Loder Kameleon Fisher Price P-B

PERSHKRIMI :

Ky kameleon i adhurueshëm inkurajon parashkollorët të eksplorojnë botën e ngjyrave dhe numrave.

Duke shtypur butonin në bishtin e Kameleonit për të lokalizuar dhe “kapur” njërën nga 10 pikat e ngjyrave, ai do t’i njohë ato.

Ose ata mund të spërkasin “njollat ​​e bojës” në tokë, të zgjedhin një mënyrë të lojës, kështu që Chameleon do t’u kërkojë atyre që të ndjekin udhëzimet, të numërojnë, të luajnë lojëra dhe më shumë.

Fëmijët gjithashtu do të jenë në gjendje të përdorin Kameleonin për të njohur ngjyrën e sendeve të tjera, siç janë librat dhe lodrat, për të zbuluar se çfarë ndodh.

Ka 3 mënyra argëtuese interaktive për të luajtur: Ngjyrat, Numërimi dhe Lojërat

SKU: 57919589 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close