Loder Fisher Price P-B

2,530 Lekë

Loder Fisher Price P-B

PERSHKRIMI :

-Projeksioni qetësues i dritës së yllit del nga kube në pjesën e pasme
-3 cilësime muzikore për deri në 30 minuta muzikë të përgjumur, zhurmë të bardhë ose tinguj të natyrës
-Koka dhe këmbët  jane prej pellushi
-Vendoseni të qetë mbi nje tavolinë
-Ndihmon foshnjën tuaj të vendoset në një rutinë qetesuese të gjumit

Perdoret nga 0 muaj 

SKU: 89998811 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close