Loder Elefant Alberto P-B

3,840 Lekë

Loder Elefant Alberto P-B

PERSHKRIMI :

-Kjo qendër argëtuese e aktiviteteve muzikore plot këngë, melodi, tinguj dhe instrumente, e krijuar posaçërisht për ta prezantuar fëmijën në botën e muzikës.

-Elefanti i vogël i lezetshëm në koncert ka dy veshë të mëdhenj daulle, një tastierë shumëngjyrëshe, dy cembale, një marakë mekanike dhe një hark që ndizet, me të cilën mund të argëtoheni në 3 mënyra loje: të mësuarit, anglisht, muzikë.

-Mësoni shkronjat e para, numrat, ngjyrat, kafshët dhe vargjet e tyre.

-Luan 4 zhanre muzikorë: klasik, pop, disko dhe rock dhe është e mundur të luash me 16 instrumente të ndryshëm.

– Ajo stimulon zhvillimin e aftësive manuale, perceptimin dëgjimor dhe vizual. Promovon lidhjen shkak-pasojë dhe kontribuon në zhvillimin e gjuhës. Fëmija i afrohet muzikës në një mënyrë të thjeshtë dhe argëtuese, duke stimuluar imagjinatën dhe emocionet. 

SKU: 91156927 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close