Loder Baby Shark P-B

1,540 Lekë

Loder Baby Shark P-B

PERSHKRIMI :

Le të shkojmë në gjueti me peshkaqenë për fëmijë dhe gjithë familjen!

-Peshkaqeni madje do t’ju tregojë se për kë duhet të gjuani.

Rrotulloni rrotulluesin dhe kërkoni për kartat që përputhen me anëtarët e familjes.

Mundohuni të gjeni anëtarët e adhurueshëm të familjes së peshkaqenëve për bebe – peshkaqeni mami, peshkaqeni i babit, peshkaqeni i gjyshes, peshkaqeni i gjyshit dhe, natyrisht, peshkaqeni i femijes.

Për të fituar, lojtari i parë duhet  të mbledhë 3 grupe nga 4 karta  qe përputhen.

-E PERSHTTESHME PER TE LUAJTUAR 2-4 PERSONA

SKU: 43367689 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close