Llampe me Panel Diellor

Krahasoni

1,890 Lekë

Llampe me Panel Diellor-BALK

PERSHKRIMI:

Llampe me Panel Diellor

Per te gjithe personat e apasionuar pas natyres, kampingut dhe jo vetem.

Perdor energjine diellore, e cila eshte e paster, e pafund dhe miqesore ndaj mjedisit.

Diten, kur ka diell, paneli diellor mund ta shnderroje energjine diellore ne energji elektrike dhe ta ruaje ate ne bateri.

Drita perbehet nga 20 pjese LED.

Mban bateri per me shume se 7 ore.

Ka 2 opsione ndriçimi.

 

SKU: 17115546 Category: Tag:

SHOPPING CART

close