Liker, Baileys, 0.70 cl, 17% Alkool 270111

1,550 Lekë

Liker, Baileys, 0.70 cl, 17% Alkool 270111

PERSHKRIMI:

Kjo pije e bute dhe me stil mbeshtetet ne traditat irlandeze te qumeshtit dhe distilimit dhe u deshen mbi 4 vjet per tu persosur.

Shijoni shijen e ngrohte dhe elegante te Baileys Irish Cream ne kafene tuaj te preferuar ose mbi akulloren me vanilje.

Kujdes: Sipas legjislacionit shqiptar ky produkt nuk lejohet te konsumohet nga personat qe nuk kane mbushur moshen 18 vjec.

  • Volumi : 0.70 lt
  • Përqindja (%) e alkoolit : 17%

 

Kategori: Etiketa: ,

SHOPPING CART

close