Verë, e kuqe, Antinori Peppoli Chianti Classico 2015, në shishe, 0.75 lt, 13.5% alkool 270015

1,850 Lekë

Verë, e kuqe, Antinori Peppoli Chianti Classico 2015, në shishe, 0.75 lt, 13.5% alkool 270015

PERSHKRIMI:

Chianti eshte nje vere e kuqe qe vjen nga Toskana, por mund te permbaje sasi te vogla rrushi te bardhe gjate perzjerjes.

Kjo vere eshte e gjithanshme dhe aciditeti I saj I larte lejon qe ajo te konsumohet me nje game te gjere ushqimesh.

Chianti shijon me se miri me ushqime me te shpejta si pizza, makarona te kuqe, dhe sanduicha.

Kujdes: Sipas legjislacionit shqiptar ky produkt nuk lejohet te konsumohet nga personat qe nuk kane mbushur moshen 18 vjec.

  • Volumi : 0.75 lt
  • Përqindja (%) e alkoolit : 13.5%

 

Kategori: Etiketa: ,

SHOPPING CART

close