,

Korrëse bari me rrota ndihmese, GTL, BC620P, 62 CC, motorr me 2 kohë 53345

 

  • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
  • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
  • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
  • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
  • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

19,200 Lekë

Korrëse bari me rrota ndihmese, GTL, BC620P, 62 CC, motorr me 2 kohë 53345

PERSHKRIMI:

Kjo korrëse përdoret për të prerë barin në kopshtin tuaj në lartësi të ndryshme me tre nivele lartësie. Ka një motorr të fuqishëm, të shpejtë dhe efikas. Me kontrollin e shpejtësisë së ndryshueshme, shpejtësia e terrenit mund të përshtatet me shpejtësinë individuale të ecjes. Rrotat e larta të pasme përmirësojnë manovrueshmërinë në rast të një rruge kodrinore, të pjerrët dhe të pabarabartë.

  • Modeli : GTL 620 P
  • Motorri : 2- kohe
  • Fuqia : 62 cc
Korrese bari me rrota ndimese 1 Korrese bari me rrota ndimese 2 Korrese bari me rrota ndimese 3

SHOPPING CART

close