Komardare Per Djem Bestway PVC Me Ngjyra Te Ndryshme Dia.56 cm

Krahasoni

500 Lekë

Komardare Per Djem Bestway PVC Me Ngjyra Te Ndryshme Dia.56 cm 793050-M

PERSHKRIMI:

Nuk duhet një pickim merimange radioaktive për t’u bërë Spider-Man™.
Me Unazën e Notit Spider-Man™ nga Bestway®, fëmijët mund të përdorin imagjinatën e tyre për t’u bërë superheronj dhe për të shpëtuar botën!
Dizajni argëtues Spider-Man™ transformon një ditë të zakonshme në një ditë ku superheronjtë luajnë deri në perëndim të diellit.
Kudo që të jetë Spider-Man™, keqbërësit nuk kanë asnjë shans!

Materiali: PVC

Ngjyra: Ngjyra të ndryshme

Diametri: Dia.56 cm

SHOPPING CART

close