Komardare formë helikopteri Fisher Price, PVC, ngjyra të ndryshme, 155 x 102 x 91 cm 790101-M

Krahasoni

7,546 Lekë

Komardare formë helikopteri Fisher Price, PVC, ngjyra të ndryshme, 155 x 102 x 91 cm 790101-M

PERSHKRIMI :

Kënd lojërash me topa, në formë helikopteri, për fëmijë, prej materiali kloruri polivinili (PVC), me trashësi prej 0.27 mm, të përforcuar dhe të testuar paraprakisht, që e bën të qëndrueshëm ndaj përdorimit dhe objekteve të forta apo të mprehta.

Muret anësore mund të fryhen me ajër, gjë që parandalon lëndimin e fëmijëve gjatë lojës.

Përdoret si një mënyrë për argëtimin e fëmijëve, është praktik në përdorim, nuk zë shumë hapësirë dhe është i përshtatshëm për t’u vendosur në ambiente të brendshme.

Ndihmon në zhvillimin e aftësive motorike, aftësive të koordinimit dhe në zhvillimin e shqisave tek fëmijët e vegjël.

Mund të montohet dhe çmontohet lehtësisht për vetëm 30 minuta, duke përdorur një pompë ajri.

Seti gjithashtu përmban:

• 25 topa në ngjyra të ndryshme.

• Copëza riparimi vetë-ngjitëse, prej materiali vinili (PVC), të cilat përdoren për riparimin me efikasitet të dëmtimeve të vogla të strukturës.
Ky produkt është i përshtatshëm për përdorim nga fëmijë të moshës mbi 2 vjeç.”

 

  • Materiali : PVC
  • Ngjyra : Ngjyra të ndryshme
  • Përmasat : 155 x 102 x 91 cm

SHOPPING CART

close