fbpx

Grirese Elektrike Frutash dhe Perimesh DSP KM-4001

2,790 Lekë

Grirese Elektrike Frutash dhe Perimesh DSP KM-4001-UD

PERSHKRIMI:

Emri i markës: DSP

Numri i modelit: KM4001

Përdorimi: familje

Certifikimi: CE

Fuqia (W): 350W

Materiali i strehimit: Materiali ABC i klasës së ushqimit.

 

 

SKU: 56612759 Category: Tags: , , ,

SHOPPING CART

close