Dyshek me fryrje, PVC, 186×69 cm 110288

990 Lekë

Dyshek me fryrje, PVC, 186×69 cm 110288

PERSHKRIMI:

Ky dyshek me ajër për një person ka një përdorim të gjerë, është fantastik, ka nje përdorim efektiv në hapësiren tuaj dhe është shumë komod. Eshtë e lehtë në përdorim dhe një blerje e zgjuar.

  • Materiali : PVC
  • Ngjyra : Mikse
  • Gjatësia : 186 cm
Dyshek me fryrje PVC 186x69 cm 110288 1 Dyshek me fryrje PVC 186x69 cm 110288 2

SHOPPING CART

close