Blender elektrik RAF

Krahasoni

1,750 Lekë

Blender elektrik RAF

 

Grini shpejt mishin dhe perimet në mënyrë të barabartë dhe të imët
Kokë thike 3 dimensionale 4 dimensionale
Kapacitet 2L i madh për të plotësuar nevojat e familjes
Mund të përdoret për ushqim për fëmijë
Lehtë për t’u pastruar

SKU: 64668972 Category: Tag:

SHOPPING CART

close