Biciklete 18″, ngjyra miks, me rrota suportuese 54197

9,500 Lekë

Biciklete 18″, ngjyra miks, me rrota suportuese 54197

PERSHKRIMI:

Me dizeinim perfekt per ti dhen kenaqesi dhe komoditet nder vite.

Kjo biciklete pasqyron nje stil te vecante me elemntet e vecante qe karakterizojne trupi me nje strukture celiku, pedale plastike dhe dy rrota shoqeruese per te mbajtur ekuilibrin.

Sistemi trasmisinoit ofron nje trasmision të shpejte dhe të saktë te pedalimit.

E pajisur me sistem frenimi efikas, qe pershpejton shmangjen e pengesave gjate rruges.

  • Materiali : Celik
  • Masa : 18″
  • Ngjyra : Mikse

 

SHOPPING CART

close