fbpx

Adesive 70×100 cm, zi 781635-M

500 Lekë

Adesive 70×100 cm, zi 781635-M

PERSHKRIM :

Bordi shkumë vetë-ngjitës 5 mm.

Bordi shkumë vetë-ngjitës është ideal për montimin e ftohtë të fotove, veprave të artit, shfaqjeve të brendshme dhe prezantimeve në tabelën e shkumës. Shtë një alternative për metodat tradicionale të montimit të printimeve.

SKU: 24732774 Category:

SHOPPING CART

close