Whisky, Chivas Regal 12 vjeçare, 0.70 lt, 40.0% Vol 270150

2,750 Lekë

Whisky, Chivas Regal 12 vjeçare, 0.70 lt, 40.0% Vol 270150

PERSHKRIMI:

Ky wiski ekuilibron stilin me substancen dhe traditen.

E pasur me shije frutash, Chivas shperthen me shijen e bute te molleve te pjekura, te mjaltit dhe vaniljes.

Nje infuzion aromatik I bimeve te egra, mjaltit dhe frutave.

Kujdes: Sipas legjislacionit shqiptar ky produkt nuk lejohet te konsumohet nga personat qe nuk kane mbushur moshen 18 vjec.

  • Volumi : 0.70 lt
  • Përqindja (%) e alkoolit : 40%

 

Kategori: Etiketa: ,

SHOPPING CART

close