Whisky, Canadian Special Old, 0.70 lt, 40.0% Vol 270157

1,290 Lekë

Whisky, Canadian Special Old, 0.70 lt, 40.0% Vol 270157

PERSHKRIMI:

Ngjyre ari. Arome karameli dhe vanilje e lehte. Ne fund ndihet nje shije e bute prej karameli te embel.

Kujdes: Sipas legjislacionit shqiptar ky produkt nuk lejohet te konsumohet nga personat qe nuk kane mbushur moshen 18 vjec.

  • Volumi : 0.70 lt
  • Përqindja (%) e alkoolit : 40%

 

Kategori: Etiketa: ,

SHOPPING CART

close