Unaze Qiriri Me Boce Pishe Dhe Flok Bore 18cm

Krahasoni

349 Lekë

Unaze Qiriri Me Boce Pishe Dhe Flok Bore 18cm-1107273-J

PERSHKRIMI:

Unaza dekorative e Krishtlindjeve për shandan me kone pishe me dëborë dhe manaferrat e kuq.
Kombinoni dizajnë të ndryshme dhe jepini shkëlqim dekorimit të shtëpisë tuaj!

SHOPPING CART

close